• Foto: Pressfoto

Wafi fortsätter sin comeback med ”HoodRich”

Andra låten för året har Mario Beats på produktionen och bjuder på en mjuk pianodrivna banger, följer upp februaris ”Narnia”

Sundsvalls egna Wafi (som nyligen förekom i vår serie DOPEST on the map), har sedan genombrottet med "PERUGIA" 2020 fortsatt etablera sig som en av Norrlands mest lovande inom hiphop. Sedan debut-EP:n "LOVE & LOYALTY" 2021 har vi dock endast fått ta del av två nya singlar från rapparen, "ROBINHO" från 2022 och den senaste "Narnia" som släpptes i vintras. Med dagens släpp "HoodRich" gör han klart att det ska bli ändring på det.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @wafi1.official

Över en lyxig och lite svävande produktion av Mario Beats får vi se en sida av Wafis flow-repertoar som vi inte fått ta del av tidigare. Med inspiration av amerikanska trap-gudar som Lil Baby levererar han ett obevikligt flow kryddat med den melodiska finish han visat på låtar som remixen till Nathan K:s "Nada till Dior".

På sin Instagram skriver han att "Björnen ska gå ut ur ide" och med "HoodRich" visar han att Wafi-season definitivt är på gång.

Lyssna på "HoodRich" och mer ny musik i DOPEST Playlist!