• Foto: Microsoft Xbox
  • Foto: Microsoft Xbox
  • Foto: Microsoft Xbox

Xbox släpper kontroll som luktar pizza

I samband med Teenage Mutant Ninja Turtles nya film kommer en speciell kontroll med minst sagt unika funktioner

Paramount Pictures kommande nytolkning av klassiska TMNT, "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem", kommer till bio i augusti och det firar Microsoft Xbox på ett annorlunda vis. De ska nämligen lotta ut ett begränsat antal exklusiva gröna, pizzadoftande Xbox Wireless Controllers.

Ja, det stämmer. Den första pizzadoftande handkontrollen någonsin producerad för att öka spelkänslan (Exempelvis när du kör "Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge") genom en inbyggd doftspridare formad som slice toppad med Pepperoni. Kontrollerna finns i fyra varianter, som var och en representerar de fyra Turtle-ninjornas signaturfärger: Leonardos blå, Raphaels röd, Donatellos lila och Michelangelos gul.

Tyvärr kommer inte kontrollerna gå att köpa, men du kan delta i lotteriet genom att följa Xbox Game Pass på Twitter (snart omdöpt till "X") och retweeta den officiella Xbox Game Pass-tävlingstweeten. Tävlingen pågår från den 24:e juli till den 13:e augusti 2023. Om påfyllning till doftspridaren kommer att erbjudas till vinnarna återstår att se, men pizza-slicen ska vara löstagbar för den som föredrar kontrollens design över doften av mat i sitt spelrum.