Foto: @twogunkid163 / @zek.snaps

Yasin överraskar med singeln ”130622 REC ”

”Det är många som försöker kontrollera mig, sh*t / Jag kan inte va låst som i nyår”

Sedan Yasin släpptes från häktet har han gett lyssnarna ny musik, och även hintat ett kommande album. Han har gett oss "Sista spåret" och "V12" samt "20 talet". Nu överraskar Yasin med att släppa den nya singeln "130622 REC" med en riktig freestyle vibe.

På "130622 REC" hör vi ett hårt trap beat med stark bas och inslag av orientaliskt sound. En av Yasin's största styrkor är hans textförfattarskap. Och även på detta släpp ger han oss målande låttexter. Vi hör ärliga bars när Yasin berättar "Jag är ett levande exempel på, hur det kan gå / Der var knas förut, det kan jag skriva under på". Han ger oss rader om livet på gatan, dagar i studion och hur många inte vill se en lyckas.

"Det är många som försöker kontrollera mig, sh*t / Jag kan inte va låst som i nyår", rappar Yasin och syftar på hur han tidigare häktats på just nyår.

För produktionen på "130622 REC" står Daniel Vogl, arthur bean och Gabriel Jin. Lyssna in dig på Yasins nya singel i DOPEST Playlist nedan i väntan på ett kommande projekt.