Yasin släpper ny singel med tyska rapparen Eno

Tar ett internationellt kliv

Yasin har inte legat på latsidan sedan han frisläpptes och har gett oss ny musik med jämna mellanrum under året - senast en EP med E4an. De senaste månaderna har man kunnat se Yasin med en rad olika internationella artister på sociala medier och han släppte bland annat en freestyle med tyska rapparen Eno på Instagram.

Efter succén med freestylen förenas han återigen med tyska Eno när de släpper singeln "Team 2 Much". Eno är en utav Tysklands största artister och har miljontals streams på sina låtar - och över 1 miljon unika lyssnare varje månad på Spotify. Låten är producerad av FWDSLXSH, en producent från London som producerat musik åt bland annat PARTYNEXTDOOR och 6LACK.

Yasin levererar som vanligt hårda bars, dock på ett lite långsammare beat än vad vi är vana att höra honom på. Han och Eno kompletterar varandra bra och visar att tyska och svenska faktiskt funkar bra tillsammans. Yasin rappar mestadels sin lyxiga livsstil - och det verkar som att han kommer fortsätta att spendera sin tid och pengar utanför Sverige. Förhoppningsvis kommer det resultera i fler internationella samarbeten.

"Snurrar runt i Frankfurt, shoppar tills jag bankrutt / Hoppar ut ur bilen med en Cartier / Som du vet, han vet jag kan folk, knulla folk, fuck folk / Varför ska jag lita på han? Aldrig mer."

Magkänslan säger minst sagt att vi kan förvänta oss mer musik från Yasin tillsammans med internationella artister och producenter. Att han börjat jobba med FWDSLXSH är också en väldigt stor merit på början av en internationell karriär för Rinkeby-rapparen.

Lyssna på "Team 2 Much" på Dopest playlist nedan!