Yasin: ”Jag var oskyldig då och jag är oskyldig nu”

Artisten Yasin svarar på anklagelserna via Instagram

Idag gjorde artisten Yasin sitt första uttalande sedan han häktades på nyårsnatten den 31 december. Han greps för stämpling och människorov - alltså misstänkt för iblandning i en kidnappningen av en annan svensk artist. I samband med att han annonserade andra delen av det efterlängtade projektet Handen Under Mona Lisas Kjol, som släpptes 2019, kommenterade han för första gången häktningen med egna ord. I inlägget skriver Yasin bland annat:

”Jag var oskyldig då och jag är oskyldig nu, det är inte första gången jag hör fyrverkerierna välkomna det nya året från en cell, det är inte första gången jag firar min födelsedag med knäckebröd och smör.”

Yasin skriver även att han räknade med att 2021 skulle vara året han firade framgångarna, men att samhället satt käppar i hjulet. Totalt är 12 personer misstänkta för involveringen i den uppmärksammade kidnappningen, varav tre är svenska artister.

På omslagsbilden för det kommande projektet ser vi Yasins pass med stämpeln "DÖMD PÅ FÖRHAND". Läs hela inlägget nedan och håll koll på hemsidan efter projektet Handen Under Mona Lisas Kjol PT: 2 som släpps inatt!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Yasin (@yasinthedon)