Foto: Pressbild

Yei Gonzalez, Myra Granberg & A36 möts på ”Död För Mig”

Tre av Sveriges certifierade hitmakare samarbetar för första gången: En producent, en pop-artist & en rappare

Producenten Yei Gonzalez har en stark förmåga att föra samman artister i samarbeten. "Bon Appétit" med Lelo & Ricky Rich, "Satisfaction" med B.Baby & Hanna Ferm och såklart "FÖRSENT" med 1.Cuz & Greekazo, bara för att nämna några av Yeis hits där två namn slagits samman på samma spår.

Nu har han gjort det igen på "Död För Mig", en bitterljuv kärlekslåt med den oväntade duon Myra Granberg & A36. Myra har under flera år gjort hits som hållit i sig toppen av listorna, med singlarna "Lose My Mind" & "Tills Mitt Hjärta Går Under" som kronjuveler på sina 43 respektive 45 miljoner Spotify-spelningar. Hon har under 2023 turnerat landet runt till följd av EP:n +3 bpm som släpptes i april, ett turné-tempo som A36 också kan skriva under på.

Under sommaren 2023 har vi sett Göteborgsrapparen på scener över hela landet, men har fortfarande hittat tiden att släppa singlar som "Blicky", "Standard" med Einár och nu senast "Dyra Notor" med Göteborgskollegan Shiro. På "Död För Mig" sjunger & rappar han sig igenom en duett med Myra som går igenom flera stadier av ett break up, där vi bland annat får höra rader om hur lojalitet inte alltid går åt båda hållen.

"Ingen hade dött för dig, som jag hade gjort för dig"

Lyssna på "Död För Mig" och mer ny musik i DOPEST Playlist!