Låtskrivaren yoChris släpper "Fastnat" som solo-artist

Göteborgsmusikern har varit med & skapat hits med artister som A36, Cherrie och Norlie & KKV – släpper egen musik med NBL Sound

Artisten yoChris från Göteborg har släppt egen musik sedan 2023 då han debuterade med ”Försvann” men du kan mycket väl ha hört honom både innan och efter. Han är nämligen en profilerad låtskrivare som i början av 2024 fick han sin första 1:a på Topp 50 i Sverige med A36 låt ”Inga Änglar (Na na na)” och han var även med och skrev singel ”Svalen till Grammis” från senaste albumet PLANET 36.

Med flera tidigare släppta låtar som producent och låtskrivare åt stora svenska artister som bl.a. Cherrie & Norlie KKV i bagaget är det nu dags för yoChris att ta nästa steg i sin egen solo-karriär då han idag släpper ”Fastnat”, producerad av NBL-producenterna Kayen & Fu3go.

Singeln anammar ett somrigt sound kryddat med ett dancehall-liknande trumbeat och melodiska flows från Chris. Låten handlar om att släppa loss och leva livet in i det sista, för man vet aldrig om morgondagen är lovad.

Lyssna på ”Fastnat” och mer ny musik i DOPEST Playlist!