Foto: Pressbild

23 släpper ”Bonne Chance” med holländska 3robi

Fortsätter på internationella samarbeten med en holländsk storstjärna, produktionen hanteras av högra handen Shenzi

Efter succén med albumet TJUGI23 i vintras har 23 fortsatt hålla uppe tempot med features och även några egna singlar. Senast gästade han Robin Kadir på det stjärnspäckade albumet Deja Vu och tidigare i somras slog han ihop sig med norska Roc Boyz som remixade hans tidigare hit "Feeling Myself" (som tidigare även remixats av dansksa Shooter Gang).

På sin Instagram började han för lite drygt en vecka sen ladda upp för nästa collab, som denna gång tagit sig ut i Europa. Idag släpper han "Bonne Chance" med den holländska rapparen 3robi, uppvuxen i Amsterdam men med marockanskt påbrå, likt 23 själv. Hans debutalbum Jonge jongen naar de top tog sig högst upp de holländska listorna 2017 och han har sedan dess samarbetat med stora artister som franska JUL.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av 23 OFFICIELL (@tjugitre)

Låten är producerad av Shenzi, som oftast för 23 då visat sig vara något av ett radarpar genom hans karriär. En trippig sample vrider och vänder över det knivskarpa beatet, med ljud som låter som reversed fioler. 23 levererar sitt ikoniskt avslappnade flow med kontrasterande hårda lyrics, vilket spetsas till när 3robi flyger in med aggression i sin vers. Ett unikt samarbete som bryter språkbarriärerna med sitt självklara sound.

Lyssna på "Bonne Chance" och mer ny musik i DOPEST Playlist!