Valsta-rapparen 25 har bara tre singlar ute men slog igenom större på sin debut än de flesta. "F*CK MINA OPPS" släpptes via Grind Gang Music under 2022 och fullkomligt exploderade på TikTok och därefter Spotify, där den i skrivande stund har samlat på sig över 11 miljoner streams.

Skivbolaget och kollektivet Grind Gang, medgrundat av ADAAM, har därefter även varit hemmet för 25:s efterföljande singlar "Hej hur mår ni?" & "BamBamBam". När han idag släpper sin fjärde singel "BONANZA" är det med ADAAM som gäst, vilket även sammanfaller med att de avslöjar planer inför 25:s kommande debut-EP.

"Att samarbeta med ADAAM, och att få Kayen från NBLNATION att producera, känns som att få de bästa bitarna av svensk hiphop att sammanstråla. Med 'Bonanza' vill vi inte bara ge fansen musik, vi vill ge dem en upplevelse", säger 25.
”Detta är bara början. Vi båda har kämpat hårt för att komma hit, och nu när vi samarbetar, kommer vi att höja ribban ännu högre. Vänta och se", tillägger ADAAM.

Singeln är mycket riktigt producerad av Kayen, som haft ett produktivt år under NBL med hits skapade åt bland andra LKay, Blizzy & Grind Gangs DAN (tidigare känd som D50). Här bjuder han på den typ av gungande beat vi hört mycket av inom Grind Gang, som även blandar in hackiga röstsamples i mixen av blytunga kicks och westcoast-basgångar.

Lyssna på "BONANZA" och mer ny musik i DOPEST Playlist!