A36 tillbaka med ”AT” + musikvideo av franska William Thomas

Följer upp Grammis-vinsten för ”Årets Nykomling”

Under årets Grammisgala kammade Göteborgsrapparen A36 hem det välförtjänta priset Årets Nykomling, samtidigt som han stod nominerad i kategorierna Årets Hiphop och Årets Låt. Det är långt ifrån oväntat efter succén med monsterhiten “Samma Gamla Vanliga”, samt debutalbumet AREA 36 under fjolåret. Nu är A36 tillbaka med “AT” - den första egna singeln efter albumet.

Titeln “AT” är en förkortning av A-trupp vilket står för A36 egna “lag”. Singeln är en hyllning till rapparens närmsta. “AT är hela laget, varumärket, A36 är AT och AT är A36,” säger A36. 

På “AT” har A36 jobbat med hitmaker-producenten Nezs Beats. Vi hör honom rappa över ett gitarrbaserat beat vilket skapar en laidback vibe, perfekt inför sommaren. Vi hör bars som: “Bara 100 om du med mig ifrån start”. Den nya releasen blir även en stark follow-up till fjolårets debutalbum - och Grammis-vinsten.

”Den här låten har gjorts på känsla helt och hållet. Den kom faktiskt till ganska fort. Jag hörde beatet och fick en bra känsla direkt. Jag hade lite melodier i huvudet. Sen började jag jobba på låten och den blev klar efter bara några timmar.”

I samband med singel släpps även en tillhörande musikvideon skapad av den franska filmaren William Thomas (Jul, Ninho, Central Cee, D-Block Europe m.fl.) Du kan se videon högst upp i artikeln. 

Lyssna på "AT" med A36 i DOPEST Playlist nedan!