A36 släpper ”Samma gamla vanliga”

Göteborgsduon släpper en franskinfluerad banger

Göteborgsbaserade rapparen A36 följer upp "Tamaka" med sin andra singel för året -  "Samma gamla vanliga". Låten är, till skillnad från hans tidigare släpp, inte lika starkt influerad av en elektronisk ljudbild - utan har istället ett fartfyllt flow med influencer från franska rapscenen. Låten är producerad av en annan göteborgsbaserad talang, nämligen Elai.

“Låten kom till när jag va i studion med Elai. Vi hade gjort 3 låtar sen precis innan vi avrunda valde vi att göra en till. Elai satte på beatet och jag tyckte de va riktigt bra, sen kom låten till bara."  berättar A36 om singeln.

A36 slog ned som en bomb på den svenska musikscenen med sin första singel "Alien" som självmant gick viral, blev en riktig sommarbanger. Tillslut hamnade den även på top #6 på den svenska virala Top 50-listan. Efter det släppte A36 ytterligare tre singlar - "Ale Ale", "Ego" och "Tamaka" som också klättrade på  topplistorna. Nu är han en del av Spotifys "Klass 2020". Så mycket snabb framgång hittills skulle kunna påverka en persons mentalitet - och det är något som A36 väljer att adressera med sin nya singel. Men han är fortfarande: "Samma gamla vanliga".

”Låten handlar om att oavsett kändisskap, pengar etc, så är jag alltid samma person från samma område. Sen handlar låten också om mitt vardagliga liv, att jag är ambitiös, jobbar dagligen för det jag vill uppnå”. Berättar A36 om låtens handling.

Idag får vi även en musikvideo till låten som är regisserad av A36 själv och hans bror Jonny Ferragamo. Vi ser framemot ytterligare släpp från A36 oavsett genre och stil och hoppas få en riktig sommarbanger från den talangfulla Göteborgsrapparen även i år.

Vill du lyssna på A36 - "Samma gamla vanliga" hittar du den i Dopest Playlist nedan!