A36 tillbaka med energifyllda “MOTOROLA”

“Jag är bland stjärnorna, har siktet ställt mot månen”

Det Göteborgsbaserade stjärnskottet A36 är tillbaka med singeln “MOTOROLA”. Låttiteln är hämtad från mobiltillverkaren med samma namn, kända för sina Motorola Flip Phones som var populära under 90-talet. Med den nya singeln följer rapparen upp succén med senaste släppet “Samma gamla vanliga”, som i dagsläget har över 24 miljoner streams bara på Spotify och gått viral på TikTok. Låten har klättrat högt på topplistorna i både Sverige och Norden. Just nu befinner den sig på #3 i Norge och #9 Finland på Topp 50-listan. 

På “MOTOROLA” förenas A36 med producenten Charlie Bernardo. Tillsammans har de kokat ihop en energisk och klubbvänlig banger. A36 är känd för sitt unika sound och sina intergalaktiska teman. Så är även fallet den här gången, när han levererar sina bars över ett alternativt hiphop-beat med inslag av elektronisk house. “Jag är bland stjärnorna, har siktet ställt mot månen” rappar A36 som på kort tid gjort ett namn för sig på den svenska scenen – och har mycket kvar att ge. 

Den 26-åriga A36 från Partille, Göteborg gjorde debut 2020 med singeln “ALIEN”, och hans utomjordiska teman har blivit utmärkande för rapparen. Utöver debuten har han släppt populära spår som “Alé Alé” (2020) och “Samma gamla vanliga” (2021). Dessutom har A36 jobbat med välkända namn som Aden, Asme, Jireel och Macky. 

Lyssna på “MOTOROLA” i DOPEST Playlist nedan!