Göteborgsrapparen A36 har sedan det stora genombrottet med "Samma Gamla Vanliga" gjort snabba tempon, drivande kicks och självsäkra flows till sitt signum. På tidigare singlar från året som "Igen" med Sticky och "Genua" har han cementerat soundet, men på nya "Vad Vill Du Ha?" tar han en oväntad, men väldigt lyckad sväng in i nya områden.

Oscar Chase står som många gånger detta år för produktionen och han har kokat upp en fusion av 80-taliga wave-synthar med inslag av den trendiga beat-stilen Jersey Club. A36 tar vara på atmosfären genom att blanda sin förmåga att lägga snabba rader med melodiska delar insprängda mellan. Låten är ett trend-brott mot hans tidigare släpp, men ett bevis på att han behärskar mångsidigheten och enligt han själv, även hans personliga favoritlåt.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av A36 (@a36official)

Den catchiga refrängen är pricken över i:t. Med en lågmäld autotune över rösten håller A36 ett flow som glider sömlöst mellan monotona toner och upphöjningar. Ett recept på en refräng som kommer att fastna i huvudet en bra bit framöver under sommarens nätter.

"Vad vill du ha? Du kan ta vad du vill ta yeah"

Lyssna på "Vad Vill Du Ha?" och mer ny musik i DOPEST Playlist!