ADAAM släpper nya singeln ”ABSOLUT” med LOLO

Rappar om sina nära vänners bortgång

ADAAM har utvecklats till en av Sveriges största stjärnor på hiphopscenen. Nu senast kommer han från albumsläppet Myror i brallan som blev 1:a på den svenska albumlistan med hit-singlarna ”Birthday” och ”ABTI”. Han sitter dessutom på en nominering till Årets låt på Grammisgalan för succén "TOPP" med VC Barre.

Idag är ADAAM aktuell med nya singeln "ABSOLUT" och med sig har han den danska artisen LOLO, som har dominerat Danmarks topplistor med hitsen "PUB G" och "ALL MY LOVE".

På nya singeln öppnar både ADAAM och LOLO upp sig där ADAAM rappar om hur han dränker sina jobbiga tankar i alkohol. ADAAM rappar bland annat om hur nära vänners bortgång påverkat honom, och hur han önskat att han kunde guida sina vänner genom livet för att ta rätt väg. Bland annat nämner han vännen ock kollegan "Nisse", alltså Einár, och saknaden.

”Jag klunkar absolut vodka, jag är absolut borta, du kan absolut koppla de där, för jag bär på mycket pain shit, but momma ye we made it!”

Om meningen låter bekant är det säkerligen för att den teasats på sociala medier innan släppet - och redan då byggt upp en hype på appar som TikTok. Lyssna på ADAAM feat. LOLO - "ABSOLUT" i Dopest Playlist nedan.