Märstasonen ADAAM är tillbaka med ny musik. Efter ett starkt 2021 med debutalbum och samarbeten med barndomsvännerna VC Barre på “TOPP” och Einár på singeln “DANSA”, är nu ADAAM redo att frälsa det nya året med ännu fler bangers. Först ut är singeln “ABTI” ft. Aden från Göteborgs egen superduo Aden x Asme. Samarbetet är nummer ett av många från det kommande albumet Myror i brallan, där det tidigare avslöjats att alla spår på skivan kommer att innehålla just gäster.

"Aden har varit en artist jag har lyssnat mycket på och det här var den andra låten vi gjorde ihop, och jag tycker man hör och till och med känner i låten av vi hade det fett i studion när vi gjorde den. Låten är lite influerad av UK garage vilket man känner i rytmen i låten. Jag tycker detta är ett av de bästa tracksen på albumet", säger ADAAM om låten.

Aden utvecklar vidare: 

"ADAAM har alltid varit en personlig favorit och det känns som att vår kemi blev fantastisk när vi möttes i studion. Skönt och kunna bjuda på något som är lite djup men som ändå har vibes".

Det medryckande och UK garage-inspirerande beatet går att känna igen. Utmärkande är även hur pass bra ADAAM och Adens röster funkar ihop. Det här en låt som definitivt kommer spelas i väntan på albumsläppet senare under våren 2022.

Tills dess, lyssna på nya “ABTI” med ADAAM och Aden i DOPEST Playlist här nedan.