ADAAM släpper musikvideo till singeln "DÅRHUS"

Märsta-rapparen tar med oss till varmare breddgrader i en ny video producerad av DOPEST Studios i regi av Viktor Skarbäck

Efter ett intensivt 2023 där albumet TRAPEN TILL RADION dominerade radion åkte ADAAM på turné över hela Sverige, något han fortsatt med i stort sett konstant sedan dess.

Comebacken med ny musik kom dock för inte så länge sedan, då den första singeln för året blev hiten ”PERSON I NÖDEN” släpptes i mars och banade vägen för en ny period av release. ”DÅRHUS” blev den andra på det spåret, då den släpptes den 7:e juni med ett somrigt sound som reflekterar över rapparens framgångar. Han nämner även Einár i en av verserna, då han minns tillbaka på hur han såg sin karriär framför sig redan är han ”var liten och rappa med Nisse”.

Nu får singeln en musikvideo producerad av DOPEST Studios med regi av Viktor Skarbäck. ADAAM tar med oss utomlands till semesterorter där han vibear i studion med sina vänner och festar på båtar, en perfekt visualisering av de somriga känslor låten redan förmedlar helt enkelt.

Spana in videon på Youtube ovan och lyssna på ”DÅRHUS” i DOPEST Playlist!