ADAAM släpper ”FLEX” med UK-rapparen Kairo Keyz

”Kairo kom till Sverige också och då filmade vi musikvideo” berättar ADAAM

2022 har varit året då ADAAM levlade upp och blev en av Sveriges absolut största hiphopartister. Han började med att släppa albumet Myror i brallan som blev 1:a i Sverige, efter det släppte han LOAM-samarbetet ”FAKKA UR” som blev 1:a i Sverige och har sedan dess streamat 3x platina (över 26 miljoner streams). Sedan avslutade ADAAM året med hitsingeln ”SÖDERMALM” med Petter.

Idag är han tillbaka med ännu ett samarbete - men denna gången är det med ett internationellt namn. Han teamar nämligen upp med UK-rapparen Kairo Keyz på den nya singeln "FLEX". Kairo Keyz som bland annat har gjort låten ”Back2Back” med superstjärnan Central Cee.

"Jag själv har inte alltid varit ett så stort fan av UK-rap men senaste åren har jag fastnat för det mer och mer. Det är en helt annan grej att lyssna på när man hör o fattar vad dom säger, plus att jag gillar hur dom får den ”snälla” brittiska dialekten att låta kaxig. Men låten i sig är faktiskt inte inspirerad från UK utan snarare inspirerad av NBA YOUNGBOY, beat-mässigt. Och det är en ny stil för Kairo att rappa på men han gjorde det som att det var godis. Kairo kom till Sverige också och då filmade vi musikvideo och annat content! Detta är en unik och riktigt fet låt" säger ADAAM om låten.

Lyssna på samarbetet "FLEX" av ADAAM & Kairo Keyz i DOPEST spellista nedan.