Adel och Dree Low firar som “Tony & Elvira” på sin nya singel

En ny smooth banger signerad av Stress

Husby-rapparen Adel är tillbaka med den Dree Low-gästade singeln “Tony & Elvira”. Låten släpps via det egna skivbolaget Five Star General Records. Senast artisterna samarbetade var för drygt ett år sedan på låten “Blåa Linjen”. Nu blåser duon återigen liv i musiksverige.

Med stark produktion från Stress blir låten Adels första släpp i år, och följer upp fjolårets hyllade debut-EP Framtiden är blå. “Tony & Elvira” är, vilket namnet avslöjar, mer än bara en smooth banger. Singeln är en hyllning till den ikoniska duon med samma namn från kultfilmen Scarface. Låten förkroppsligar Adels breda musiksmak som innehåller allt från trap till pop, och i detta fall starka dancehall-influenser. I samband med releasen släpps även en musikvideo regisserad av Mogz.

Den 25-årige Adel har frekvent omnämnts som en av Sveriges mest spännande röster just nu. 2017 tog livet en vändning när Adels debutlåt “Skina” släpptes. Kort därefter blev han den första rapparen som signades till det digitala skivbolaget Amuse. Adel har jobbat med namn som Denz och Simon Superti.

Västerorts-rapparen Dree Low är rutinerad i gamet men karriären tog raketfart när han 2017 släppte sucéelåten “Hoodparty” tillsammans med Blizzy. Comeback-artisten, som är känd för sin unika röst och skickliga flow, har tidigare samarbetat med Adel på låtar som “Den här går ut till” och senast “Ramallah”. 2018 släpptes hans andra EP No hasta mañana.

Med den nya singeln känns Adel och Dree Low minst lika ikoniska som “Tony & Elvira”. Releasen gör det omöjligt för Sverige att ducka för den dynamiska duon från Västerort.

Lyssna på singeln nedan och invänta videon!