Adel släpper singeln "Håll i dig" som gästas av Armin

Producerad av Simon Superti

Adel släppte tidigare i år sin debut-EP Framtiden är blå. Sedan dess har han hunnit släppa singeln ”Min Broder” med Aden, ett lyckat samarbete som streamats mer än 1,5 miljoner gånger på Spotify. Nu är han tillbaka med ny musik i form av singeln ”Håll i dig”.

Låten som är producerad av Simon (Prodotto di Superti) gästas av debutanten Armin och spelades in efter en session i Solna där Armin fick möjligheten att skriva några rader och gästa.

“‘Håll i dig’ handlar om att hålla sig uppe, trots stormen som omger en. Den handlar om att hålla sig ovanför ytan trots oväder” säger Adel

Likt den tidigare singeln släpps låten med en tillhörande musikvideo regisserad av Mogz. Adel var i början av året med på Dopest lista över ”Unga svenska artister att hålla koll på i år” något som visat sig vara korrekt. Med singlar som” Choklad”, ”Skina (Remix)” , ”Min Broder”, debut-EP:n och nu ”Håll i dig” har rapparen haft ett starkt år. Om det dyker upp något innan årets slut återstår att se. Tills dess kan ni lyssna på ”Håll i dig” nedan.