Adel släpper debutalbumet ”Fem Stjärnor”

Producerat av Stress och gästas av Dani M & Dree Low

Husby-rapparen Adel släpper sitt debutalbum Fem stjärnor via det egna skivbolaget Five Star General Records. Det är det första stora projektet sedan han släppte sin debut-EP Framtiden är blå förra året. Tidigare i år han släppt singlarna ”Schackmatt” med Denz samt ”Tony & Elvira” med Dree Low, som blev det första smakprovet från albumet.

Den 25-årige Adel debuterade 2017 med ”Skina”. Låten blev snabbt en succé och satte Adel på kartan som rappare. Musikvideon till ”Skina” innehaver fortfarande rekordet på den mest visade hiphop-videon på YouTube i Sverige. Kort därefter signades han till Amuse och har sedan dess jobbat ihop med några av landets största artister.

5 stjärnor är producerat av den framgångsrika producenten Can ”Stress” Canatan som tidigare varit signad till JAY-Zs skivbolag Roc Nation. Albumet består av totalt åtta spår och förutom Dree Low på den tidigare släppta ”Tony & Elvira” bjuds det på ett gästinhopp från Dani M i albumets första spår ”Vem är de”. Genom albumets gång varierar Adel sitt sound med bland annat latin- och trap inspirerade melodier.

Debutalbumet Fem stjärnor levererar hög energi och variation där det finns något för alla. Lyssna på albumet nedan!