Aden går solo på singeln "Midjan"

Sommaren kom tidigt på nya singeln

Aden, igenkänd från den populära rap-duon Aden x Asme, släpper sin första singel som solo. Vi har tidigare hört Aden gästa på spår som ”Buntar” tillsammans med C.Gambino, ”1kta” med 1.Cuz, och självklart stå för häften av verserna på Aden x Asme’s hyllade debutalbum 12 till 12. Efter ett maxat 2019 med bland annat remixer tillsammans med Stormzy (Vossi Bop) och vinst på P3 Guld för ”Årets Grupp” meddelade de två vännerna att de kommer satsa på solokarriären. Adens första tolkning av detta blir dagens singel ”Midjan”.

På ”Midjan” hör vi Aden i hans esse. Med melodiska adlibs, en hook lika stark som på ”Stora”, och självklara och kreativa låttexter. Tillskillnad från tidigare släpp tar Aden en ny riktning med ett tropiskt och böljande sound. Produktionen ropar efter sommar och snabba takter gjorda utan Elai gör det svårt att sitta still.

Aden meddelar också att detta blir första singeln från hans kommande debut-EP Kreaktiv. Vi kommer även att få se en del två av Aden & Asme’s kortfilm 12 till 12. Lyssna på Adens nya singel ”Midjan” via Spotifylänken nedan!