Aden släpper ”Scandinavia” med ADAAM – avslöjar kommande album

Följ med till ”Scandinavia”

Aden och ADAAM tar oss med på en resa till “Scandinavia” på deras nya singel. Ett samarbete som känns minst sagt naturligt - där Göteborgsrapparen möter Märsta-sonen. Senast vi hörde artisterna ihop var på singeln “ABTI” från tidigare i år, och nu följer de upp det vinnande konceptet när de förenas återigen.

“Scandinavia” är en riktig uptempo och feel-good singel. En somrig trap-hit med inslag av 2-step. Vi hör Aden och ADAAM rappar om hur deras sound sträcker sig utanför Sverige med bars som: “Baby dom känner mig i hela Scandinavia”. Och låten kom faktiskt till när artisterna träffades i Danmark, tillsammans med producenten Malthe Norgaard. 

“Jag och ADAAM har alltid haft en skön kemi. Vi hamnade lite spontant i Danmark tillsammans och det är på så sätt vi fick idén av att göra en låt som heter just Scandinavia,” berättar Aden om singeln.

“Scandinavia” blir Adens första singel för i år. Han följer upp samarbets-albumet Sista 12, som släpptes genom den hyllade duon Aden x Asme, samt det egna debut-projektet Ingen efter tolv från fjolåret. I samband med den nya singeln “Scandinavia” kan Aden även avslöja att fansen kan se fram emot ett nytt projekt redan i år. 

“Ni kan förvänta er ett projekt med sköna tracks. Den klassiska Aden-viben,” avslutar Aden. 

Lyssna på "Scandinavia" med Aden och ADAAM i DOPEST Playlist nedan!