Ant Wan släpper personliga singeln "Habiba"

En annorlunda kärleksskildring

Ant Wan har haft en hektisk start på andra halvan av 2022 då han konstant varit i rampljuset i samband med Grammis, toppat spellistor och är konstant viral på tiktok med sina hits – nu senast med sommarbangern ”Komplicerat”. Idag släpper han personliga singeln ”Habiba” med en tillhörande musikvideo som är producerad av Dopest.

Ant Wan är tillbaka med ännu en kärlekslåt, den här gången lite mörkare och ännu mer personlig jämfört med ”Komplicerat”. Han jämför livet på gatan med en destruktiv relation med en tjej. Ant Wan ger oss en blandning mellan svenska och arabiska där arabiskan utgör en större del av refrängen.

”Hon säger Snälla, stanna kvar, vi har ju kommit ända hit. Men jag har sett för många dö av hennes fula politik. Du lät mig stå där när det regnar, låste  mina änglar du lät mig vara ensam men du gav mig min musik.”

Vi får höra Ant Wan berätta om sin destruktiva relation till gatan men porträtterar det i låten som en kärleksrelation till en tjej. Hur han försöker ta sig ur relationen men hon vägrar släppa taget om honom för hennes kärlek för Ant Wan är alldeles för stark. Hennes svek har dock gett honom inspiration till hans musik.

Ant Wan är en briljant textförfattare och att han beskriver gatan som en tjej är en lysande metafor. Tillsammans med produktionen av Aladdin och NEZS Beats blir det en perfekt kombo.

Lyssna på Ant Wan – Habiba i Dopest Playlist nedan och se musikvideon till ”Habiba” ovan.