Se A$AP Rockys nya kollektion med PUMA Motorsport

Flackos tar sig an sin andra kollektion efter att ha anslutit till teamet i höstas – se releasedatum för kläderna & den unika sneakern här

När PUMA avslöjade sitt samarbete med racingorganisationen Formula 1 för ungefär ett år sedan var det många rykten som flög kring A$AP Rocky, då han syntes till runt märkets aktivering bredvid racebanan. I oktober 2023 bekräftades hans medverkan och kort därefter fick vi ta del av hans första kollektion med märket, som blandade hans unika stil med motorsportens visuella arv.

För två månader sedan fick vi en reklamfilm för Rockys samarbete med PUMA Motorsport, i regi av rapparen själv såväl som Hidji World & Prolific Films. Efter den teasern kommer nu det andra släppet från samarbetet, vilket inkluderar en omtolkad sneaker från PUMAs arkiv såväl som ett mindre utbud av kläder och accessoarer. Ett racingset matchas med en t-shirt och en balaklava som föreställer en racinghjälm.

ASAP Rocky x Puma släpps imorgon torsdagen den 3:e majPuma.com. Det är oklart om denna release kommer att nå alla PUMA-marknader, men för säkerhets skull kommer även en global release den 9:e maj hos utvalda återförsäljare.