I höstas avslöjade PUMA & Formula 1 att de anställt A$AP Rocky som Creative Director för sitt nya samarbete, som även hade teasats under ett race i Miami tidigare under året. Rocky klev in i en PUMA-familj som redan innehöll hans partner Rihanna, som i sin tur nyligen gjorde comeback med en kollektion för märket.

Vid Rockys anställning släpptes även några teaser-bilder på vad som verkade vara en kommande kollektion, bestående av trackjackets och accessoarer. Nu är det officiellt dags för premiär i samband med racehelgen Las Vegas Grand Prix, och vi har därmed även fått fler officiella (och mindre officiella) bilder.

PUMA & Formula 1 själva har lagt ut fyra modelbilder på sin Instagram, med Rocky själv i en utav dem, som du kan se i galleriet ovan. Den pålitliga läckaren @staygroundead har dock gett os en mer avskalad look på kollektionen, genom ytterligare ett inlägg på Instagram där några av produkterna är med utan filter.

Träningsoveraller med ljusröda bröstremsor, en bränd (?) balaklava & keps samt racinghandskar hör till de mer F1-passande plaggen, medans jeans, hoodies, shorts och en t-shirt med överdrivet mycket tryckt grafik lutar åt mer traditionell streetwear.

Alla produkter kommer att finnas tillgängliga på en pop-up under Las Vegas Grand Prix i helgen, då även utvalda modeller kommer upp på PUMA:s hemsida nu på fredag den 17:e november.