Se låtlistan för Aviciis kommande album "TIM"

Aviciis "TIM" släpps den 6 juni och innehåller spår från bland annat Chris Martin och Imagine Dragons. Se hela låtlistan här.

Tim Bergling aka Avicii var i slutfasen av att färdigställa ett nytt album innan han gick bort den 20 april 2018. Han lämnade efter sig en samling mer eller mindre färdiga låtar, anteckningar, mejlkonversationer och sms om hur musiken skulle låta. De låtskrivare som Tim samarbetade med på albumet tog vid för att slutföra låtarna och försöka få fram hans vision med albumet ”TIM”. Ett beslut som även familjen varit delaktiga i då de inte ville låsa in musiken, utan istället valt att dela den med hans fans runt om i världen.

Den senaste månaden har vi fått höra två spår ur kommande album ”TIM”. Den första låten som släpptes var SOS som gästades av Aloe Blacc (samma artist som sjöng på låten ”Wake me up”).  Den andra låten Tough Love släpptes tidigare i veckan och är skriven och producerad av Tim ”Avicii” Bergling tillsammans med Vincent Pontare och Salem Al Fakir. Vincent Pontare står även för sången där vi får höra honom i en duett tillsammans med sambon Agnes Carlsson.

I takt med att releasen av albumet närmar sig har Aviciis team nu släppt hela låtlistan. Albumet ”TIM” kommer att innehålla 12 spår där vi bland annat ser samarbeten med Chris Martin (Coldplay) och Imagine Dragons men även återkommande samarbete med ovannämnda Vincent Pontare och Salem Al Fakir (Vargas & Lagola). Se hela låtlistan nedan.

Aviciis ”TIM” släpps den 6 juni och finns att förbeställa redan idag via iTunesGoogle Play samt hans officiella hemsida. Alla intäkter från albumet, som går till Avicii Music, skall gå till stiftelsen Tim Bergling Foundation och de ändamål som den verkar för, bl.a. förebyggande av psykisk ohälsa och suicid.

1. Peace Of Mind (feat. Vargas & Lagola)
2. Heaven (feat. Chris Martin)
3. SOS (feat. Aloe Blacc)
4. Tough Love (feat. Agnes, Vargas & Lagola)
5. Bad Reputation (feat. Joe Janiak)
6. Ain’t A Thing (feat. Joe Janiak)
7. Hold The Line (feat. Arizona)
8. Freak (feat. ID)
9. Excuse Me Mr. Sir (feat. Vargas & Lagola)
10. Heart Upon My Sleeve (feat. Imagine Dragons)
11. Never Leave Me (feat. ID)
12. Phase Away (feat. Joe Janiak)