B.Baby ger oss hopp med ärliga singeln ”Lyssna”

Om jag kunde lyckas, då jag svär på allt du kan göra det”

B.Baby är tillbaka med sin tredje singel i år. När han nu släpper "Lyssna" följer han upp de tidigare "Platsen" och "Take Me High". Genom sin karriär har B.Baby gjort sig känd för sina ärliga låttexter där han lyfter olika problem - och idag är inget undantag.

Med den nya singeln "Lyssna" vill han uppmana folk till att just lyssna på vad han har att förmedla. Han berättar om den misär som formar människor att göra fel val i livet, samt hur han längtar till platser där gräset är grönare. Vi hör honom även rappa om falska vänner som inte vill se honom lyckas - samt hur han vill ge tillbaka till de som faktiskt funnits där för honom. Självklart får vi även rader som ger oss hopp som: "Om jag kunde lyckas, då jag svär på allt du kan göra det", och han frågar även: "Vill du leva såhär? Tänk på saken".

För produktionen på "Lyssna" står Chase som är en återkommande samarbetspartner till B.Baby. Tillsammans har de gjort många hits, och förra året släppte det ett helt album ihop - Chase The Baby.

Lyssna på "Lyssna" med B.Baby i DOPEST Playlist nedan!