Bee Line by Billionaire Boys Club och Timberland presenterade ett samarbete i slutet av fjolåret. Nu är de tillbaka igen och visar upp den nya kollektionen "Hyper Natural". Likt föregående släpp ser vi även den här gången lekfulla plagg och en färgglad palett.

Det nya samarbetet är en hiking-kollektion med inspiration från friluftsliv och vandring. Det blir varumärkenas totalt sjunde collab. De gör oss nu redo inför våren 2021 med en kollektion som tänjer på gränserna för vad traditionell hiking innebär. Nu kombineras friluftsliv med streetwear - perfekt för alla naturälskare som vill ge sig ut i vår. Fokus ligger på ekoinnovation och teknisk förmåga. Kläderna kan bäras såväl i staden som i naturen.

En viktig grundpelare är även arbetet för en mer hållbar framtid. Det främjas genom att använda hållbara tillverkningsmetoder och moderna materiallösningar. Därmed tar Pharrell Williams Bee Line och Timberland ett stort kliv mot en grönare framtid.

Linjen inkluderar bland annat Timberlands klassiska vandringskänga Garrison Trail genom två unika silhuetter. Modellerna är tillverkade i det hållbara materialet ReBOLT™ som består av minst 50% återvunna PET-flaskor. Dessutom syns matchande plagg framtagna i 100% ekologisk bomull.

The Bee Line x Timberland släpps den 26 februari exklusivt i alla Billionaire Boys Clubs ICECREAM-butiker, för att sedan få en global release online på Timberlands hemsida den 5 mars. Du kommer då även kunna hitta kollektionen hos svenska återförsäljare som Caliroots. Priserna sträcker sig från 600 SEK till 1800 SEK.