Ben Gorham designar limiterade mobilskal för Samsung Electronics Nordic

För Samsung Galaxy S22 Ultra, S22+ och S22

För ungefär ett år sedan blev Ben Gorham, Creative Director och grundare bakom parfymhuset och den svenska exportsuccéen Byredo, Samsung Electronics Nordic första svenska ambassadör i deras nya ambassadörsprogram. Nu lanserar duon två limiterade och exklusiva mobilskal, Purple Flames och Smokey Emotions, som en del i Samsungs senaste premiumsatsning Samsung Galaxy S22 Ultra, S22+ och S22. Båda skalen har Ben’s tydliga estetik och speglar samtidigt den moderna nutidskonsten. 

Samsung Galaxy S22 cases designed by Ben Gorham, är en hyllning till den framväxande digitala konstscenen, där konst och teknik smälter samman i en tidlös estetik. Det speglar vilka vi är som konstnärer och innovatörer och även att designen styrs av våra värderingar och önskan att vara oss själva, som väcks till liv genom teknik”, berättar Ben Gorham.

Mobilskalen är dessutom gjorda av ekologiskt odlat lin och är därför helt återvinningsbara. Det är det svenska bolaget A Good Company som står bakom produktionen av mobilskalen, och i och med lanseringen inleder också de båda företagen ett samarbete. Det innebär att A Good Company blir en SMAPP-partner till Samsung och kommer att ingå i Samsung Mobile Accessory Partnership Program.

Innovation kopplad till hållbarhet är helt i linje med Samsungs önskan att bidra med smart teknik för samtiden. Därför är vi glada att kunna erbjuda en unik specialutgåva, designad av Ben Gorham och tillverkad av A Good Company, till Samsung Galaxy S22-serien”, säger Oscar Nöjd, Head of Sales Innovation and Business Development på Samsung Electronics Nordic.

Mobilskalen till Samsung Galaxy S22 Ultra, S22+ och S22, finns att köpa nu på Samsung och A Good Company’s hemsidor.