BENNETT släpper "POSE" + futuristisk musikvideo

Bröderna spelar på Way Out West Pre-Party på Yaki-Da i Göteborg i morgon kväll.

2019 har varit ett starkt år för de kritikerhyllade tvillingbröderna BENNETT med releaser som ”BEYBLADE” och ”3 STRIKES” (båda med tillhörande musikvideo). Nu fortsätter duon på samma spår när de i dag släpper energibomben “POSE”, inklusive video.

Den trapinfluerade låten är kaxig och rå och den tillhörande musikvideon går i sann, futuristisk The Matrix-anda. På ett underground rave i en dunkel industrilokal festar bröderna i ljuset från svepande, gröna laserstrålar. För produktion står Maja Lobas och Johan Falkman Pozar, samt för regi Henrik Hansson.

BENNETT har haft en självklar plats på den svenska musikscenen sedan 2016 när de gjorde debut med singeln “Falang” och kort därefter deras första EP Hundra80. Med sitt unika sound har de fått såväl media som musikkritiker på fall och tog redan under debutåret men vinsten i kategorin Årets Nykomling på Grammisgalan. Ett år senare släpptes EP:n ST.RECK som gav syskonen en nominering i Årets Hiphop på P3 Guld 2018 och en vinst i Årets Hiphop på Manifestgalan 2018. Dessutom har de rört sig mot internationell framgång med spelningar i Belgien, Danmark och USA (Boston Calling), samt när de supportade Lorentz på hans Skandinavien-turné

Lär känna bröderna i vår intervju från lanseringen av TOMMY HILFIGER x COCA COLA i Stockholm, här!

Lyssna på “POSE” nedan och missa inte när BENNETT spelar på hemmaplan under Way Out West Pre-Party på Yaki-Da i Göteborg i morgon kväll!

https://www.youtube.com/watch?v=Jacjo8hwP-8