Levi's byter namn på Instagram för Beyoncé

Hiten "Levii's Jeans" med två "i" från senaste albumet 'COWBOY CARTER' har fått det klassiska märket att reagera

Härom veckan släppte Beyoncé det efterlängtade albumet COWBOY CARTER där en av de största låtarna heter “Levii’s Jeans” och gästas av Post Malone. I låten sjunger Beyoncé: “Boy, I’ll let you be my Levi’s jeans so you can hug that a** all day long”, en rad som tillsammans med countrysoundet gjort den till en av albumets populäraste spår hittills.

Nu har det legendariska märket Levi’s reagerat på hennes shout out på sociala medier och i följd av albumsläppet så har de nu bytt namn på Instagram till ”Levii’s” med ett extra ”i” för att matcha titeln på låten.

”FKA Levi’s” har märket skrivit i beskrivningen, med en bi-emoji för att symbolisera Beyoncés smeknamn ”Queen B” och hennes fangrupp ”Beyhive”. FKA står för ”Formerly Known As” eller ”Tidigare Känd Som” på svenska.

”En av de saker som verkligen är viktiga med varumärket Levi’s, och som vi lägger stor vikt vid och investerar mycket i, är att se till att varumärket förblir i kulturens centrum. Och jag tror inte att det finns något bättre bevis än att någon som Beyoncé, som är en kulturikon, faktiskt namnger en låt efter oss”, säger Levi Strauss CEO Michelle Gass till CBS News.

Levi’s aktier har även fått sig en rejäl boost av Beyoncés shout out, då de ökade med 20% strax efter albumets release i slutet av mars. En ekonomisk effekt av Beyoncé som har märkts av förut, bland annat när hon spelade i Sverige för turnén till det tidigare albumet RENAISSANCE.