Billie Eilish släpper albumet 'HIT ME HARD AND SOFT'

Inga singlar, en konsert i 'Fortnite' & en avslöjad världsturné senare är den mångsidiga världsstjärnans tredje projekt här

Billie Eilish har, utan att släppa några singlar, byggt förväntan på hennes tredje album HIT ME HARD AND SOFT under flera månaders tid. dels genom teasers och ett avslöjad världsturné, men även genom att dyka upp i Fortnite.

Albumet gör precis som titeln antyder. Med 10 helt nya spår som utmanar konceptet av genrer, sträcker albumet genom ett stort och vidsträckt ljudlandskap, fördjupar lyssnarna genom ett helt spektrum av känslor. Ett filmiskt, mångsidigt och sammanhållet verk som Eilish själv betraktar som en ”familj av låtar”, idealiskt avsett att lyssna på från början till slut. Visuellt görs releasen även med en musikvideo för låten ”LUNCH”, som du kan spana in på Youtube ovan.

HIT ME HARD AND SOFT har redan nu hyllats som hennes djärvaste och mest vågade verk hittills av kritiker. Rolling Stone har kallat det hennes ”bästa album hittills”. Lyssna själv och missa inte heller vår lista med mer ny musik att hålla utkik efter i sommar!

Lyssna på HIT ME HARD AND SOFT på Spotify!