Foto: Activison

Ta ledigt för att gamea – Call of Duty betalar

Så kan du få en ”karensdag”

När releasedagen stundar för våra favoritspel har nog alla gamers lekt med tanken av att sjukanmäla sig från jobbet och istället göra det man egentligen vill. Nu är det möjligt för svenska Call of Duty-fans att göra juste det. Inför lanseringen av Call of Duty: Modern Warfare III erbjuder Call of Duty nämligen ett “karensbidrag” för att ge tillbaka till de mest hängivna fansen.

Hur går det till?

Den ökända Makarov återvänder i MWIII och är ett hot mot säkerheten runt om i världen. Protagonisten Ghost och Task Force 141 rekryterar nu svenska Call of Duty-fans för att lösa Makarovs gåtor, som han gömt online. Gåtorna kan besvaras individuellt eller i grupp om tre, för några få lyckliga vinnare innebär det att man får ett "karensbidrag" på 1 400 kronor samt spelkonsoler, DreamHack-biljetter och Call of Duty-merch.

Den som vågar anta Makarovs utmaning kan delta på ghostyourboss.se. Tävlingen pågår mellan måndagen den 23:e oktober och måndagen den 6:e november, Call of Duty: Modern Warfare III lanseras på fredagen den 10:e november. Den som förbeställer kan dock börja spela redan den 2:e november. Spelet kan förbeställas här och kommer finnas tillgängligt på PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, och på PC via battle.net samt Steam.

Vill du veta mer om MWIII och hur du kan testa betan för det kommande spelet kan du läsa mer HÄR.