Då kan du spela 'Call of Duty: Warzone' på mobilen

Det enormt populära free-to-play spelet har gjort succé på konsoler & PC – nu enas spelare med en version för iOS & Android

Activision har avslöjat att de lanserar Call of Duty: Warzone Mobile globalt på iOS och Android den 21:e mars 2024 – och de kan bekräfta redan nu att över 50 miljoner personer har förregistrerat.

Med Warzone Mobile, som är free-to-play, kommer en nyhet som förändrar Call of Duty-franshisen. Spelare kommer nu kunna använda shared progression med Warzone och Modern Warfare III. Med andra ord kommer spelare över hela Call of Duty-franchisen föras samman och de kommer kunna levla upp sina vapen, XP och mer i Warzone Mobile och sedan föra över det till MWIII och Warzone på PC & konsoler.

I samband med lanseringen kommer Warzone Mobile även släppa två stora kartor som är populära bland fansen: Verdansk och Rebirth Island. Utöver dem tillkommer ett antal Multiplayer-kartor som Shipment och Shoot House.

Under fjolåret har Warzone Mobile varit tillgängligt i en begränsad utgåva under en Beta-period där Activision samlat feedback, åtgärdat buggar och kontinuerligt optimerat spelet för att göra det redo till den globala lanseringen. Mer information kommer att dyka upp under dagarna fram till releasen den 21:e mars, tills dess kan du spana in den officiella trailern på Youtube ovan!