• Foto: Converse
  • Foto: Converse
  • Foto: Converse

Tyler, the Creator & Converse ska låta dig designa dina egna skor

Kommer bara finnas tillgängligt i tre dagar

Den kreativa visionären Tyler, The Creator har aldrig låtit sig bindas till en genre. Från "huvudkarriären" inom musik till tv-serien Loiter Squad och klädmärket GOLF WANG. Det sistnämnda har han lagt extra mycket energi på under de senaste åren, framförallt när det kommer till samarbeten med etablerade märken som Lacoste & Converse. Den amerikanska klassikern kända för sina One Star & Chuck Taylor-sneakers har tidigare släppt flera kollektioner med Tyler, oftast under namnet GOLF le FLEUR*, men denna gång går de tillbaka till rötterna.

GOLF WANG låter nu köparen själv designa en One Star Pro i mocka, modellen som var med i ett av Tylers första collabs med märket. Du kan välja från en samling av klassiska såväl som aldrig tidigare sedda designalternativ från Tyler för att sätta din egen prägel på skateskon, samtidigt som den behåller den höga standarden som förväntas av "Pro"-modellerna. I galleriet ovan kan du se några exempel från Tyler på hur det skulle kunna se ut, Converse själva beskriver tre av sneakerns huvudkomponenter så här:

  • Anpassningsbar sneaker i premiumkvalitet tillverkad i samarbete med Tyler, The Creator
  • Välj mellan sex signaturfärger från GOLF WANG - välj en eller skapa en flerfärgad design
  • Broderad GOLF WANG-grafik på ovandelen och ett unikt tryck på mellansulan

Custom-kampanjen är planerad att pågå i tre dagar denna helg, från fredagen den 10:e till måndagen den 13:e november, med Converses officiella hemsida som bas. Eftersom skorna görs på beställning flaggar de för att ordrar kan ta lite längre tid än vanligt, skorna kommer ha ett grundpris på 115€ (cirka 1 346kr).