Dani M har länge varit en utav landets mest intressanta och streamade artister. I den annalkande vinterkylan vrider han upp temperaturen rejält med releasen av det nya albumet Pusher. Plattan, producerad av Simon Superti, blir en uppföljare till fjolårets album Hela Livet och förväntas bli en minst lika stor lyssnarsuccé. Med inte ett enda gästinhopp i sikte ger Pusher lyssnaren 100% Dani M och Superti. Tillsammans levererar de vad som med säkerhet är en av årets starkaste fullängdsutgåvor inom svensk hiphop.

Dani M och Simon Superti har tillbringat de senaste månaderna i studion för att spela in ny musik. Under skapandeprocessen hittade duon ett intressant sound att spinna vidare på vilket slutligen mynnade ut i det nya albumet Pusher.

“Den här skivan är skapad enbart på känsla, utan någon eftertanke att passa in i någon ram överhuvudtaget. För mig representerar den hungern och motivationen som aldrig tar slut  Sen leker vi ju med namnet ‘Pusher’, vilket också är en dansk kultgangstertrilogi från 90-talet”, säger Simon Superti

Nästan sex år har gått sedan Uppsalas stolthet Dani M bestämde sig för att fokusera på musikkarriären, och i dag är han en av hiphop-sveriges självklaraste röster. Med över 200 miljoner streams på Spotify har han haft hitlåtar som “Naiv”, “Nån annan” och “Nya Sverige”. Pusher, som är mixat och mastrat av Hans Olsson Brookes, släpps under den nystartade labeln Genius Music Group där Simon Superti och Dani M har sin bas.

Plattans totalt åtta spår är producerade av Simon Superti, ett välkänt namn inom den svenska hiphop-scenen. När han inte skapar hitlåtar åt artister som Adel, Z.E och Biggie Juke satsar han stenhårt på den egna artistkarriären.Tidigare i år släppte han debutalbumet PRODOTTO.

Den 24 november inträffar Dani M:s årliga event Dani M with Friends på Annexet i Stockholm. Under kvällen gästas han av artister och DJ:s som Kaliffa, Z.E, Lamix, Imenella, Ricky Rich, Adel, Linda Pira, Dj Black Moose, Linda Jordan, Diego Mami, och Unruly Gang.

Lyssna på det efterlängtade albumet Pusher nedan!