Destroy Lonely anklagas för misshandel av flickvän – svarar på X

Rapparen signad till Playboi Cartis OPIUM outades genom bilder och beskrivningar från sitt ex – svarar genom borttagna tweets

Under de senaste åren har rapparen Destroy Lonely stigit till toppen av det amerikanska rapgamet som en del av Playboi Cartis skivbolag OPIUM tillsammans med artister som Ken Carson. Hans största singel ”NOSTYLIST” har över 100 miljoner spelningar på Spotify och under 2023 turnerade han världen med ett uppmärksammat stopp på Lollapalooza i Sverige.

Nu anklagas han för misshandel, både psykisk och fysisk, av sin ex-flickvän. I en lång tråd på X anklagar hon rapparen för att vid upprepa tillfällen ha misshandlat, dödshotat och förnedrat henne. Hon har även delat bilder på skador som hon hävdar har kommit från Destroy Lonely.

Rapparen, som egentligen heter Bobby Wardell Sandimanie III, har enligt skärmavbilder tagna av bloggen No Jumper svarat sitt ex med en serie borttagna tweets. Han hävdar att hennes skador är fake och menar på att hon slagit honom ”över 1000 gånger”. Han nekar även direkt till alla anklagelser genom att säga att ”alla vet den sanna historien”.

Varken Destroy Lonely, Playboi Carti eller någon annan kopplad till OPIUM har kommenterat situationen ytterligare efter inläggen på X.