Nya anklagelser mot Diddy: Misshandlade flickvän framför elever

Tidigare klasskamrater till Diddy vittnar om hur hans våldsamma beteende varit konstant sedan barndomen – "slog med ett bälte"

Tidigare under maj läckte en video ut där Sean ”Diddy” Combs misshandlar sin ex-flickvän Cassie Ventura på ett hotell. Cassie var bland de första att stämma Diddy för bland annat våldtäkt, sexuella trakasserier & misshandel tidigare under året, något som Diddy nekat till.

Det var först efter att videon blev offentlig som Diddy gick ut med en ursäkt via video där han för första gången uttalade sig direkt om anklagelserna. Han nämner dock aldrig Cassie vid namn i videon och ber inte heller om ursäkt till henne, utan bara till allmänheten för sitt beteende under en period han kallade ”botten” i hans liv.

Nu har har ytterligare grund lagts för Diddys våldsamma historia, då Rolling Stone intervjuat en av hans klasskamrater från tiden han gick på Howard University under 80-talet. Kvinnan, som vill vara anonym, berättar att Diddy var en ökänt våldsam och hotfull person på universitetet. Hon berättar även att han vid flera tillfällen misshandlat sin dåvarande flickvän med ett bälte framför andra elever.

”Hon spände sig när han dök upp. Han hade bara en konstig kontrollgrej. Det kändes som om hon var rädd”, minns flickvännen som satt bredvid kvinnan i klassrummet.

Diddy har inte svarat på anklagelserna.