Diddy ber om ursäkt – misshandlade Cassie på video

Övervakningskameror från ett hotell visar hur rapmogulen slår och sparkar sin exflickvän – "Tar fullt ansvar"

Efter att ha nekat till alla anklagelser om sextrafficking, våldtäkter, sexuella övergrepp och mycket mer under de senaste månaderna har nu Sean ”Diddy” Combs nu bemött ett bevis han inte kunnat ignorera.

I en video med klipp från övervakningskameror som CNN fått tag på (du kan se den på Youtube här) syns Diddy slå och sparka sin exflickvän Cassie i en hotellkorridor. Händelsen inträffade 2016 och beskrivs även i Cassies tidigare stämningsansökan mot Diddy, fast då i mindre detalj.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av LOVE (@diddy)

Diddy har nu för första gången sedan anklagelserna mot honom började dyka upp bemött händelsen direkt genom att publicera en ursäkt på Instagram. I en kort video pratar Diddy direkt till kameran och hävdar att det var en av ”de mörkaste tiderna i hans liv”.

”Jag var upprörd – jag menar, jag nådde botten – men jag har inga ursäkter. Mitt beteende på den videon är oförlåtligt. Jag tar fullt ansvar för mina handlingar”, säger Diddy i klippet.

Kommentarsfältet är fullt av stöd för Cassie och många påpekar att Diddy under hela rättsprocessen nekat till anklagelser och alluderat till att ”sanningen” ska komma fram. De påpekar även att han endast bett om ursäkt när det kommit fram så pass direkt videobevis att han inte kan förklara bort det. En toppkommentar säger ”du är ledsen för att du blev påkommen, inte för att du gjorde det”.

Detta speglas i ett uttalande till CNN som Meredith Firetog, en av Cassies advokater, gjorde under söndagen.

”Combs senaste uttalande handlar mer om honom själv än om de många människor han har skadat. När Cassie och flera andra kvinnor trädde fram förnekade han allt och antydde att hans offer var ute efter pengar. Att han tvingades ’be om ursäkt’ först när hans upprepade förnekanden hade bevisats vara falska visar hans patetiska desperation, och ingen kommer att påverkas av hans oärliga ord”, säger Firetog.