Diddy anklagas för övergrepp på manlig producent

Ytterligare anklagelser har riktats mot musikmogulen – ska bland annat ha tvingat män att ha sex med prostituerade

Under de senaste månaderna har Sean ”Diddy” Combs varit i rubrikerna för en mängd olika anklagelser om våldtäkter, övergrepp och även för att ha dödat Tupac ”2Pac” Shakur. Flera kvinnor har anklagat honom för att med andra delar av sitt entourage i skivbolaget Bad Boy Records ha använt sitt inflytande för att manipulera kvinnor till sexuella situationer, men även ofrivillig droganvändning bland mycket annat.

Nu kommer ytterligare en anklagelse då en tidigare anställd producent vid namn Rodney ”Lil Rod” Jones stämmer Diddy och hävdar att skivbolagschefen på flera sett antastade & förgrep sig på honom under inspelningen av hans senaste album. I dokument från domstolen som TMZ tagit del av hävdar Jones att Diddy regelbundet tagit honom på skrevet, baken och även själv visat upp sig naken flera gånger för producenten.

Stämningsansökan är lång och innehåller flera andra anklagelser. Jones hävdar bland annat att Diddy tvingat honom se på när en kollega hade sex med en annan man, att han själv pressats till att ha sex med prostituerade och att han tvingades dricka shots av tequila spetsade med droger under en lyssningsfest. Jones nämner även att minderåriga ska ha förekommit på flera av dessa fester.

En annan anklagelse involverar en kvinnlig kusin till Diddys flickvän, rapparen Yung Miami, som Jones hävdar sexuellt attackerade honom och försökte ha sex med honom framför Diddy och andra medlemmar av hans entourage.

Jones begär 30 millioner dollar i skadestånd, vilket Diddys advokat nekar till i ett uttalande till TMZ.

”Lil Rod är inget annat än en lögnare som lämnat in en stämningsansökan på 30 miljoner dollar i skamlös jakt på en oförtjänt lön. Hans hänsynslösa ’namedropping’ om händelser som är ren fiktion och helt enkelt inte har inträffat är inget annat än ett genomskinligt försök att skapa rubriker”, säger Diddys advokat.

Diddy har tidigare nekat till anklagelser emot honom. Han har ej kommentert Rodney ”Lil Rod” Jones anklagelser.