• TopGuyz

Dizzy tillbaka med bangern ”K.O.D (King Of Drill)”

Superduon fortsätter leverera

I februari demonstrerade Dizzy sin enorma versatilitet på den Manny Flaco-producerade låten "BARA OM NI VISSTE". Han blandade den sång vi hört på "Nattsvart" bland andra, med sin mörka drill-röst, som tidigare främjats i spår som "EXTENDO" och "Backa". Nu är det dags för duon att gå samman för ännu en banger inför deras gemensamma E.P.

"K.O.D (King Of Drill)" håller sig till dess titel när rapparen, som länge pushat Sveriges Drill-scen, kommer in på den mjuka starten med ett sorts mellanting mellan sin mörka och sång-röst. När beatet drar igång med underbart rullande 808's och en ljus röst-sample hör vi hur den hårda drill-rösten gör entré. Medan Manny Flaco & Mackans felfria produktion & melodier spelas i harmoni under en stor del av låten, lämnar de gärna plats för Dizzy & sina bars genom att erbjuda acappella-avslut till åttor eller verser.

Refrängen innehåller en vacker uppbyggnad, och tar en nästan som Fritt Fall på Gröna Lund. Det stiger lugnt och pausas med en euforisk "oooh", som mixas perfekt in i det hela. Sedan tar den mörka rösten lyssnaren till ett hårt avslut, och missar definitivt inte med det. Den självutnämnda "King Of Drill" berättar om sin status.

I'm blessed, va ett tag sen jag kände mig stressed

Och jag svär det ba chefer i kretsen

Hur ska jag känna mig stressed?

Dizzy & Manny Flaco fortsätter visa upp deras klockrena kemi på "K.O.D".  Det blir även en uppvisning på bådas extrema versatilitet: rapparen tar en från melodier till hårda bars, medan Flaco, som hyllas för sina legendariska hits med HAVAL, säkerställer oss om att även Drill är hans genre med.

Rågsved-rapparen fortsätter fylla på CV:t med hits, och singeln lever slutgiltigt upp till dess titel. "Framtidens Artist" fortsätter imponera, och gör oss allt hungrigare för mer.

Lyssna på "K.O.D (King Of Drill)" nedan! Vill du veta mer om Dizzy kan du kolla på Dopest intervju med honom här.