Foto: Drake via Instagram

Då kan du köpa Drakes NOCTA Nike Tech Fleece

Drizzys framgångsrika samarbete med Swooshen fortsätter, nu släpps en kollektion inom populära Tech Fleece

Det har varit fullt av nyheter kring Drakes NOCTA x Nike under den senaste tiden. Från att Drizzy själv setts i nya par av modellen Hot Step 2 på scen under "It's All A Blur Tour" med 21 Savage till att flera av produkterna digitaliserats i en virtuell version av rapparens mansion i Toronto, det har varit svårt att missa de båda märkenas samarbeten under 2023.

Nu kommer dock en av de mer efterlängtade aspekterna av varje Nike-collab: Tech-Fleecen. NOCTA har utforskat material en gång tidigare under 2021 med svart version, nu kommer dock en betydligt simplare ljusblå version som passande nog presenteras framför hans privatplan "Air Drake".

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av champagnepapi (@champagnepapi)

Kollektionen har hittills endast visats upp genom ett Instagram-inlägg från rapparen, där han själv och hans crew syns bära olika typ av de fleece-kläder Nike gjort sig kända för som hoodies, sweatshirts och sweatpants.

NOCTA Nike Tech Fleece kommer att släppas globalt den 27:e juli. Priset har inte bekräftats men förväntas hamna runt 1 500kr sett till NOCTA & Nikes tidigare samarbeten på Tech Fleece-modellerna.