Foto: Pressbild / Universal Music

Dree Low lägger ned musiken – rapparen bekräftar

”Jag lägger ner min musikkarriär för att fokusera på det som är bättre” – Dree Low

Nu bekräftar rapparen Dree Low att han lägger ner musikkarriären. Det har länge ryktats att han haft planer på att sluta och nu uttalar han sig genom en story på Instagram:

"Sho folket! Jag lägger ner min musikkarriär för att fokusera på det som är bättre. Kommer fortsätta mitt kreativa arbete men på andra sätt. Tack" 

Rykten om att Dree Low's planer på att lägga ned musiken har cirkulerat under en längre tid. Det stärkts när han under en period tog bort sin Instagram. Förra veckan försvann även rapparens musikvideos från YouTube, och under dagen plockades bl.a albumet FLAWLESS ned från streamingtjänster som Spotify. Det är mycket sannolikt att även resterande projekt och singlar kommer försvinna.

Att Husbyrapparen kommer vara saknad på den svenska hiphopcscenen råder det ingen tvekan om. Många fans sörjer slutet av en era, samtidigt som det kommer många lyckoönskningar. När han lägger ned karriären är han en av Sveriges största rappare. Han har nominerats till Grammisgalan och prisats på P3 Guld. I bagaget har han hyllade album som No hasta mañana, FLAWLESS och FLAWLESS 2.

Dopest säger tack för dessa åren Dree Low, din musik har haft stor påverkan på den svenska hiphopscenen och kommer inte glömmas.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av DOPEST (@dopest.se)