Dree Low är tillbaka – Bryter tystnaden på Instagram

Rapparen förklarar sin frånvaro

När artisten Dree Low, 29 år, valde att avsluta sin musikkarriär i början av januari 2022 stod han på toppen av sin musikaliska karriär. 2020 var han den mest streamade artisten i Sverige på Spotify och under sina knappa fem år i rampljuset hann Dree med att släppa flera toppstreamande album och enorma hits som ”PIPPI” samt vinna flera priser.

När han försvann från musiken lovade han att ”fortsätta sitt kreativa arbete på andra sätt”, men det har varit tyst på alla fronter kring Dree Low sedan det beskedet. Under söndagen den 22:e oktober 2023 bröt han dock tystnaden, när han återvände med ett inlägg på sin Instagram.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @dreelow

I inlägget förklarar Dree att han ägnat den senaste tiden med att jobba på sig själv och att han nu är tillbaka och redo att dedikera sin energi på det positiva. Han uppmanar även läsaren att följa hans resa ”från och med nu”. Exakt vad det innebär och på vilket sätt vi kommer att få se Dree Low, eller Salah Abdi Abdulle som han egentligen heter, förklaras inte men vi får förhoppningsvis mer info inom kort.

Du kan läsa mer om Dree Lows resa från början till slut i artikeln nedan!

Dree Low – från fritidsgården till Sveriges mest streamade artist