Efter ryktena – Offset & Quavo återförenas på scen

Efter att ha setts tillsammans på firandet för den bortgångne Takeoffs födelsedag entrade de BET-galans scen i helgen

I helgen gick den årliga BET-galan av stapeln i USA, en gala som grundades av Black Entertainment Television-nätverket för att hylla svarta underhållare och andra minoriteter inom musik, film, sport och filantropi. Några som prisades på galan under kvällen var bland andra Busta Rhymes för livsgärningar till kulturen och Latto för bästa kvinnliga hiphop-artist, men vad som verkligen stal showen var att Offset & Quavo återförenades på scen för att hylla den tredje Migos-medlemmen Takeoff.

De båda rapparna har ryktats vara i en dispyt långt innan Takeoffs bortgång, då Migos tog en paus på obestämd tid efter att de inte längre kom överens. Efter Takeoffs bortgång har relationen mellan de två varit upp och ned, då de först framträdde tillsammans på deras väns vaka innan de påstods slåss på Grammygalan. Under Takeoffs födelsedag förra veckan syntes de dock fira honom tillsammans, ett tecken på att de slutit fred som nu bekräftas genom ett gemensamt framträdande.

De intog scenen med dämpat ljus när showen återvände från en reklampaus till tonerna av Quavo och Takeoffs "HOTEL LOBBY" från albumet Only Built For Infinity Links. I mitten av scenen, mellan de båda, fanns en strålkastare som markerade platsen där Takeoff skulle ha stått för att leverera sin öppningsvers. Duon tittade sedan på skärmen bakom dem, där en bild av ett rymdskepp lyfte och avslöjade en bild av Takeoff som sedan ledde in i ett framträdande av Migos hit "Bad And Boujee"

Rapparen och mamman till Offsets barn Cardi B tweetade även en reaktion på framträdandet, där hon uttryckte hur stolt hon var över de båda. Du kan spana in hela framträdandet på Youtube ovan!