Einárs efterlängtade ”Dans Från Dig” släpps

Den dansanta kärlekslåten gästas av Sara Kurt med produktion från duon Le Winter, får även musikvideo av Ziets

Einárs familj har släppt postumt material sedan 2022, med start i en självbetitlad EP innehållandes populära låtar som "Lilla Nisse". Tidigare i somras släpptes "Standard" med A36, som även gavs ut tillsammans med en DOPEST-producerad musikvideo, ett andra collab-spår efter den stora singeln "Din Låt" med Viktor Leksell släpptes 2022.

Nu kommer det tredje postuma samarbetet utgivet av NS1 och det är "Dans Från Dig" med nykomlingen Sara Kurt, som tidigare debuterat med egna singeln "Torkar Tårar". Låten grundas i ett glädjefullt och dansant beat från producentduon Le Winter, som har jobbat med Einár tidigare på låtar som "Hammarby". Även texten har en lekfull känsla, när Einár refererar till Drakes "One Dance" för att måla upp bilden av en flirt.

"Som jag vore Drake har en henny i min hand och jag tror att jag behöver en dans från dig"

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Lena Nilsson (@lena.r.nilsson)

Einárs mamma Lena Nilsson har även gett oss en inblick i hur låten kom till genom ett inlägg på sin Instagram. Hon berättar att Einár & Sara Kurt träffades under en period där det hände svåra saker i hans liv och i Sverige, men att de båda artisterna fann varandra i "musiken och trösten och glädjen".

Låten släpps även med en musikvideo, producerad av Zietz, där vi får följa ett par (spelade av Mustapha Aarab & Vendela Bjuhr) när de tar sig runt i staden på en moped och på olika sätt hamnar i problem.

Lyssna på "Dans Från Dig" och mer ny musik i DOPEST Playlist!