Future & Metro Boomin följer upp med 'WE STILL DON'T TRUST YOU'

Gästas förvånansvärt nog av J. Cole efter den tidigare dissen från Kendrick Lamar – hör fler collabs med bl.a The Weeknd & A$AP Rocky

Det vara bara veckor sedan som Future & Metro Boomin släppte sitt collabalbum WE DON’T TRUST YOU till en storm av positiv kritik från fans blandat med en stor disskontrovers till följd av Kendrick Lamars gästvers på ”Like That”. Nu följer de upp succén med att försäkra fans att de fortfarande inte litar på någon genom WE STILL DON’T TRUST YOU, ett album bestående av hela 25 nya spår.

Även om de i skrivande stund är dolda på streamingtjäsnter har duon även värvat in en otrolig gästlista, allra främst J. Cole som gästar på ”Red Leather” efter att ha blivit dissad av Kendrick Lamar på ”Like That” från det första albumet. Vi hör även A$AP Rocky på ”Show of Hands”, The Weeknd på ”We Still Don’t Trust You” & ”All to Myself” samt Lil Baby på ”All My Life”.

Det är dock troligt att J. Coles vers spelades in långt innan Kendricks diss på det förra Future/Metro-albumet, då den inte på något vis verkar ta upp situationen. Som de insatta vet lyckades även Cole med konsten att svara med en diss tillbaka mot Kendrick innan han ångrade sig och bad om ursäkt bara några dagar senare, så det är inte troligt att vi har någon ”back and forth” att förvänta oss framöver.

Lyssna på WE STILL DON’T TRUST YOU på Spotify!