UK-rapparen Ghetts avslöjar albumcover

Albumet ’Conflict of Interest’ kan släppas tidigare än väntat

Senast vi fick ett album från UK-rapparen och Grime-ikonen Ghetts var när han släppte Ghetto Gospel: The New Testament 2018. Snart tre år har passerat sedan dess, och fansen är hungriga efter ett nytt projekt. När vi intervjuade Ghetts i slutet av 2020, i samband med releasen av hans singel "IC3" ft. Skepta, bekräftade han att ett nytt album är på väg. Vi kan förmodligen förvänta oss att det släpps under 2021.

Det kommande albumet är betitlat Conflict of Interest. Något som ytterligare spär på spekulationerna kring att albumet kan komma tidigare än väntat, är det faktum att Ghetts delade en bild på ett eventuellt albumcover på sociala medier. Omslaget föreställer ett huvud uppdelat i tre versioner av rapparen. Han möttes snabbt av support från många i branschen som Popcaan, Giggs och Not3s som kommenterade: "3 headed 🐐 [goat]". Nyheten kommer kort efter att Ghetts släppt sin senaste singel "Skengman" med ingen mindre än Stormzy.

Ännu finns inget bekräftat releasedatum, men håll koll på hemsidan efter fler nyheter kring albumet Conflict of Interest. 

Under tiden kan du läsa vår intervju med Ghetts här!