Foto: Pressbild

Ivory värmer upp inför album med singeln “BENZEMA”

Skivan ’BABA IVO’ släpps i slutet av året

Ivory fortsätter förbereda lyssnarna för hans kommande soloalbum BABA IVO, vilket väntas ha en release i höst/vinter. I dag släpper han singeln “BENZEMA” som är en riktig sommarbanger. Låten beskrivs som inspirerad av afro-drill-baile-funk och handlar om att sprida good vibes. För produktionen står hans återkommande samarbetspartner Young Earth Sauce

“Benzema winning just nu efter CL-guldet och jag och Såsen relaterar starkt så vi gjorde en liten tribute samtidigt som vi firar våra egna vinster i livet”, berättar Ivory. 

Det här är bara ett smakprov på mycket mer som väntar från Ivory framöver. Såväl singlar som album. I sommar väntar även en smyckeskollektion med Mona Fällberg - samt ett merch drop. Under hösten/vintern ger han sig dessutom ut på en album-turné. 

Den senaste tiden har vi fått flera collab-album från Ivory. Ett Gäng Getter med ODZ och Simon Superti, samt Skorpionerna med MIVAS. Det ska därför bli spännande att höra en soloskiva från rapparen. Senast vi fick en var 2020 med Rushen. Nya albumet BABA IVO kommer bestå av prod från Young Earth Sauce (som gjort dagens singel) samt Simon Superti och Andreas Kleerup m.fl. 

Lyssna på singeln “BENZEMA” i DOPEST Playlist nedan!