Ivory, ODZ & Simon Superti förenas på ”Allting På Menyn”

”Getterna” är tillbaka

En stark trio är tillbaka! Nämligen inga andra än Ivory, ODZ och Simon Superti aka “Getterna”. De släpper nu en helt ny singel som fått namnet “Allting På Menyn”

“Allting På Menyn” är en riktig festlåt, något som grabbarna är kända för att kunna leverera. För produktionen står den återkommande samarbetspartnern Young Earth Sauce. Låten beskrivs som en förlängning av deras album Ett Gäng Getter från tidigare i år. 

Inte nog med det. Singeln kommer dessutom finnas med på Ivory’s kommande album BABA IVO, vilket väntas släppas mot slutet av året. Tidigare i år släppte Ivory även projektet SKORPIONERNA med ingen mindre än MIVAS. 

“Allting på Menyn” beskrivs som en låt inspirerad av flera genrer som - afro house, eletcro och amapiano. En låt perfekt för dansgolven, raves och efterfester. En miljö som “Getterna” känner till mycket väl. 

”Det har varit en generös sommar med mycket värme och liv, så det var dags att samla hela hagen igen och dela med oss av allt det goda innan det är mörkt och deppigt igen” säger Ivory om låten. 

Lyssna på “Allting På Menyn” nedan i väntan på albumet BABA IVO